idasvillkor.blogg.se

Åsikter, Vardag och Livet i allmänhet

Flash Tattoo

Publicerad 2015-06-30 14:03:41 i Livet,Jag är helt kär i de här tatueringarna! De är så fina och passar jättebra nu i sommar :) Jag har köpt mina på Gekås, Ullared men de går att köpa lite överallt nu. Tycker att det är en fräck detalj istället för att ha smycken som jag tycker är mest ivägen. De skimrar så fint i solen också :) Och på tal om solen, den har faktiskt tittat fram idag. Så mysigt. Tyvärr har inte molnen försvunnit än men det kommer väll.

Jag vill inte leka kurragömma längre...

Publicerad 2015-06-29 19:34:07 i Allmänt,

 
Jag har nu njutit av sommarlov i 19 dagar. Det har varit ljuvligt och jag har ätit gott och umgåtts med vänner. Tyvärr finns det en sak jag saknar. Solen! Den har gömt sig och jag vill inte leka kurragömma längre. Kom fram nu! Det börjar bli tråkigt att bara sitta inne och läsa eller gå en kvällpromenad med kompisar. Jag vill sola, bada och äta glass utan att få gåshud för att jag fryser... Som tur är lovas det sol och 28 grader om några dagar. Hoppas att det blir så. Vill inte bli besviken...

Smink är inte ytligt

Publicerad 2015-06-29 11:01:17 i Jag, Åsikt,

 
 
 
Jag har varit intresserad av smink i ungefär 1 år nu. Ovan ser ni några av mina konstverk ;)
 
Till vardags använder jag inte smink. Jag tycker bara att det är ivägen och vill helt enkelt inte lägga ner energi på det varje morgon.
Många tror att jag inte har smink för att jag tycker att det är ytligt. Men så är inte fallet!
 
För mig handlar smink om att uttrycka sig själv och även framhäva fina drag i ansiktet. Använder man smink för att imponera på någon tycker jag att man ska tänka om. Du ska använda det för att du tycker om det och vill ha det. Inte för att du tror att någon annan tycker om dig mer om du har smink! Om du har en vän som inte tycker om dig om du inte använder smink är det ingen vän.
 
Jag förstår varför många använder smink. Det kan framhäva era bra drag i ansiktet och förändra utseendet drastiskt. Vill ni använda smink, kör på! Men glöm inte att tvätta av det ordentligt innan ni går och lägger er. Sminket kan nämligen täppa igen porerna och orsaka finnar.

 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela